DConline's profile

New Poster

 • 

3 Messages

Tue, Feb 4, 2020 5:00 PM

No channels on xfinity beta app

I have lost all channels except for QVC channels on my xfinity streaming beta app on my Samsung UN65MU8000 smart TV.

I have done all the suggested trouble shooting suggestions. Reinstall, unplug, modem reset etc.
I have also had a technician to my home who tried to install a box. I told him I dont need. a box hence the streaming app.

He had no solution for me and told me a ticket has been created for another section.

The problem is obviously with an app still in beta. Any further suggestions out there??

I have not yet heard from comcast regarding my service ticket.

Responses

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Just discovered the same here. Had been working fine for about 2 weeks.
On the phone with support now.
Has your issue been resolved?
Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

1 y ago


@DConline wrote:
I have lost all channels except for QVC channels on my xfinity streaming beta app on my Samsung UN65MU8000 smart TV.

I have done all the suggested trouble shooting suggestions. Reinstall, unplug, modem reset etc.
I have also had a technician to my home who tried to install a box. I told him I dont need. a box hence the streaming app.

He had no solution for me and told me a ticket has been created for another section.

The problem is obviously with an app still in beta. Any further suggestions out there??

I have not yet heard from comcast regarding my service ticket.

do you subscribe and use the xfinity internet? do you have a subscription for video (cable TV or cable channels over the internet aka streaming)? 

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

Yes the internet works fine. The channel line up wont load. Only the QVC channels.

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

My channels came back for about 3 days and today they are all gone again so no. Ugh
seidenj

Contributor

 • 

22 Messages

1 y ago

I just bought a couple of roku's (3810R's) to use the stream app on and have noticed oddities in saving favorite channels....they are saved. I use another roku, they are gone...then back to the x1 box, they are gone or some are missing, etc...

 

Is this similar and did you find a solution?

New to the Community?

Start Here