Moensch's profile

New Poster

 • 

3 Messages

Tue, Nov 5, 2019 11:00 AM

Error TVAPP-00306 on multiple devices

Hi all,

 

I've tested this on my PC and my iPhone, just started today.

 

I try to play any recording and get the error. I'm asked if I'd prefer to watch the item On Demand, I say yes, it tells me it cannot play that either.

 

I've tried logging out and closing my browser to clear the cache, on my iPhone I logged out and closed the streaming app. No good. I also can't stream live TV on these devices.

 

Basically, the streaming service is toast.

 

UPDATE: Just tried something. Took my iPhone off the Xfinity wifi network, and when I'm on a cell network.... Everything works. Going to try rebooting the XFinity device next...

 

 

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

I'm having the same problem.  Service was fine this morning & then around noon I started getting the error messages.  I'm attempting streaming on my laptop in the Microsoft Edge browser.  I'll check to see if it works on my cell phone on cell service & on wifi.  And I'll reset the wifi router.  Have you had any luck?  Any updates?

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

Nope. No luck.

 

On the XFinity network I can't stream on any of my devices. NOW I get a DRM error "Playback Issue :: 100000" when I try to stream live TV.

 

On a different network, I can.

 

I guess I'll call their support.

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

Well, I rebooted my entire xfinity service: phone, wifi, cable.... no change.  Still getting this error.

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

Another update. While talking to support, live tv streaming started working, and on demand streaming started working.

 

I still can't stream recorded items on my cloud DVR, but that appears to be part of a larger outage.

New Poster

 • 

3 Messages

2 y ago

My services just started back working around 8pm.  Turns out there was some sort of issue in my zip code, so I guess the Xfinity guys did their thing & got it all fixed up.  Everything seems back to normal.  I hope your issue got resolved also.

New to the Community?

Start Here