stevebrodsky's profile

New Poster

 • 

1 Message

Mon, May 18, 2020 12:00 AM

(Error ftde.provision.11000)

hello, i tried to log into the Xfinity stream TV website today from my computer, and after logging in, this message came up. 

 

Sorry, we've run into a problem.

 

The good news? We can take care of it right now. First, you'll need to sign out of your account.
When you sign back in it'll be fixed. Ready?

 

after signing out and back in multiple times, clearing my cache and cookies, and restarting my computer, the same message still pops up. i am unable to stream movies and tv to my computer.

this is odd because i was having no problem accessing movies and tv last week. 

Responses

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

I'm having the same issue. I was just streaming TV from my computer browser a few hours ago and it stopped working with this note: (Error ftde.provision.11000). I am also having issues accessing my account information under the "My account" tab. I even chatted with an online representative and they were unable to fix it.

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

Update. Account Info and streaming abilities have been restored. Xfinity just had a hiccup?

New Poster

 • 

9 Messages

1 y ago

TV and internet is working fine. I can even stream content using the phone app, but still cannot stream content or access account info using the desktop browser.

ComcastRicah

Official Employee

 • 

24 Messages

1 y ago

Hello @stevebrodsky ,

 

Thank you for reaching out about this. We apologize for the inconvenience. You received this error message due to a temporary outage on our end that has been resolved. The Stream app should be working for you now. If not, please refresh you application and log in again. 

 

If you are still experiencing this error, please respond here with details.

 

Thank you.

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick
Rustyben

Expert

 • 

24K Messages

1 y ago

unplug the gateway/modem for 30 seconds or so then plug back in. fixed?

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here