piroscavich's profile

Regular Visitor

 • 

2 Messages

Fri, Nov 22, 2019 9:00 PM

Can't stream "in-home" shows even though I'm at home on my wifi

I am on my home wifi network, I have a Motorola SB6121 and Google Wifi.  Internet works fine,  I can stream live TV and any show not marked "in-home".

 

When I try to watch anything maked "in-home" I get the message "Connect to in-home WiFi to watch".  I've seen this on my iPad and Desktop computer both of which are connected to the wifi.  I've rebooted devices, reinstalled the app, relaunched browsers all many times.  If I open a browser on the iPad and navigate to xfinitiy.com/stream I see the shows without the message, but it wants to open the app to play them.  When I open the app I get a message "Looks like you're not on your in-home WiFi" and towards the bottom it even says in small font "Out of home: ".  So it knows I'm on WiFi it just doesn't think this WiFi is in my home.

 

Any ideas?  I'm at a loss at this point.  I did download the myaccount app, it shows the Cable Modem with a red dot next to it and it says "not connected", though the model number (JRSB6121) looks correct and the Serial number/ mac address matches what's printed on the modem.  I configured my Google wifi to use "ISP's DNS" at the suggestion of an internet post.  I also followed all the steps here: https://www.xfinity.com/support/articles/xfinity-tv-app-unable-to-connect

 

I don't know what else to check.

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

I did not fix this after deleting the cache as per xfinity...... actually i fixed this by turning off my cable modem and router. Waited 1 minute or so. Plugged my cable modem in. Waited till that worked and then plugged in my router. I suspect xfinity did an update that works with their rented Xfi boxes only. So try this. Hope it helps. Just did it this am.

Regular Visitor

 • 

2 Messages

1 y ago

Thanks for the reply.  I don't use a rented modem, the Motorola SB6121 I use is my own.  I have rebooted all aspects of my hardware system multiple times.  This has never worked on my home network.

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

If you have multiple accounts or old accounts, you need to switch the primary account on settings under streaming screen on PC.  Then all devices will also point to the new default account.  

Rustyben

Expert

 • 

24K Messages

1 y ago


@loumo wrote:

If you have multiple accounts or old accounts, you need to switch the primary account on settings under streaming screen on PC.  Then all devices will also point to the new default account.  


you will have to call (daytime hours) 800-Comcast and select billing to fix account and to which address they point. 

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here