unesse's profile

Regular Visitor

 • 

8 Messages

Tue, Jan 19, 2021 8:00 AM

Xfinity Beta Streaming on LG 404 Error

 
I am getting a 404 Application not Found error on my LG smart TV; I can't seem to relaunch or reload from the LG App store.
 
 
 
 

Responses

Accepted Solution

unesse

Regular Visitor

 • 

8 Messages

8 m ago

I’ve been in touch with @ComcastStream and they are working on this issue. I’ve continued to have the 404 error code intermittently, and rebooting the router would sometimes solve it. It’s working now.

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

Same. Wth is going on with Xfinity

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

Same here. Xfinity, please reply!

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

8 m ago


@unesse wrote:
 
I am getting a 404 Application not Found error on my LG smart TV; I can't seem to relaunch or reload from the LG App store.

you may want to go through the wifi set up again on the TV. reboot your gateway/modem first.

New Poster

 • 

3 Messages

8 m ago

Same since last night.  Reinstall doesn't work.  Streaming on the iPad still works.

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

Same, extremely frustrating on inauguration Day.

Regular Visitor

 • 

1 Message

8 m ago

Same issue here.  Very frustrating.  Please fix Comcast. 

New Poster

 • 

2 Messages

8 m ago

Reset the server Comcast!!!  Still not working. 

New Poster

 • 

2 Messages

8 m ago

As Joe would say:  C'mon man!!!!!  Lets hit the great reset switch Comcast.  Lets go!!!!

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

8 m ago

LG 404 error.... uninstall the xfinity stream beta app. unplug TV for 3-5 minutes. reinstall the app, accept terms and conditions. 

unesse

Regular Visitor

 • 

8 Messages

8 m ago

Thanks... my issues were resolved with rebooting the router and waiting a few hours (no idea what fixed it since others are having the same problem)

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

Yep, started last night with me too. Reinstall did not work.

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

8 m ago

moved thread to stream app area of the forum

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

same here. Seemed to start after last LG CX software update. Reinstalling worked for me.

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

I have the same issue. I turned off the modem/router and waited for a new IP. Uninstalled and reinstalled the streaming APP and I still have the same issue. Xfinity needs to step in here and find a permanent fix. This is very frustrating.

New to the Community?

Start Here