JasonHahm's profile

Regular Visitor

 • 

3 Messages

Thu, Jun 6, 2019 2:00 PM

Transferred service, now getting 'You need to upgrade' message

I have been pleasantly using xFi for over a year, and suddenly I'm getting that message, not allowing me to change my port forward settings, etc.

 

I transferred my service on June 1st, and it's been already 6 days. When will this be fixed?

 

Also, I'm getting a message, 'not a valid zip code' when I try to live chat with an agent. Why is this so?

 

Thanks.

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

Regular Visitor

 • 

3 Messages

2 y ago

Not really, the main page correctly shows my transferred balance and next bill pdf, internet service, etc.

 

But on the internet page, the data usage meter is also not available. Maybe it takes more than I thought for the xFi to be set up. 

Official Employee

 • 

2.5K Messages

2 y ago

Hi there, JasonHahm. Thank you for choosing to reach out to us via this method of support, we appreciate it. That's frustrating that you've started to experience trouble with your xFi service. I enjoy the features a lot too! We can look into this for you. Do you use the xFi app at all?

Official Employee

 • 

2.5K Messages

2 y ago

Hello again, JasonHahm. I have completed this interaction, as I ended up not hearing back from you on this. If you end up needing further support with it, please send me a PM. 

 

To send a private message, please click my name "ComcastMorgan" then select "Send a Message" on the right side.
 

Take care. 

 

 

New to the Community?

Start Here