jaisimhan's profile

New Poster

 • 

1 Message

Thu, Jun 18, 2020 7:00 PM

Network Not Showing Up on my secures office laptop alone.

Got the new xfi gateway and could connect all my devices with the new xfi wireless network successfully , but on my office laptop , I could not find the wifi network to connect and restarted the xfi gateway and the laptop multiple times, but no luck. Any help appreciated.

 

 

Note: Was able to connect the same laptop when I use my own Netgear modem.

Responses

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

Having the same problem. Any suggestions? Did you get it fixed?

New Poster

 • 

1 Message

9 m ago

Had the same problem with my Dell Inspirion 5000- just had to check for & install new wi fi driver.

window icon/ device Manager/network adapters/( Mine was intel dual band wireless-AC 3160)

New Poster

 • 

1 Message

3 m ago

Were you able to find a solution? I'm trying to remotely trouble-shoot this issue for someone else and they have the same Intel Dual Band Wireless AC 3160 and none of the networks from the xFi are showing up. 

EG

Expert

 • 

86.5K Messages

3 m ago

@ponopolis 

 

Please create a new topic of your own here on this board detailing your issue. Thanks. 9 month old dead now being closed.

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here