qua123's profile

Regular Visitor

 • 

1 Message

Thu, Jun 25, 2020 9:00 AM

"Thanks for your purchase" Notice

Hi there,

 

Clearly, I am not the first person with this problem, but I have not seen a good way to fix this problem.  When I log-in to xfinity, it takes me to a page that says "Thanks for your purchase, X!  We're getting your account set-up." and then displays my username email and password.  I am unable to get past this screen to use any of my account features including changing my internet password and viewing my bill.

 

Any way to help fix this?

Responses

ComcastMichael

Official Employee

 • 

2.9K Messages

10 m ago

Greetings, @qua123! I appreciate you taking the time to reach out to us here on the forums. I hope you are having an amazing day! I apologize to hear of the issues you are having when logging into the MyAccount app. You have come to the right place. I would like to have a closer look at this. Since you already sent a PM, I will continue to assist you through there.

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New Poster

 • 

1 Message

10 m ago

I am having the same problem as qua123. need assistance

New Poster

 • 

1 Message

5 m ago

I have been a customer for over a year and am still unable to view my account/bills online. It only takes me to a page that says Thanks for your purchase. 

Regular Visitor

 • 

1 Message

5 m ago

@ComcastMichael I'm having the same issue. I signed up for service the beginning of last week. When I try to log in I receive the "Thanks for your purchase..." message. I was only given the option to pay for "professional" install, no self-install option. My install was scheduled for two days ago. No one showed up or called, very professional. What is going on?

Official Employee

 • 

839 Messages

5 m ago

@jessiebuhmann you seemed to be signed in, but your credentials are not tied to your actual account.

 

Try going to http://xfinity.com/getstarted

or http://xfinity.com/id 

 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New Poster

 • 

1 Message

4 m ago

Same issue here! Why don't you post a solution?

Official Employee

 • 

839 Messages

3 m ago

I did, reread the post. Your issue is different, start by clearing your cache or using a different browser or device. I was able to see the agent view of your account pull up fine.

Just because your issue sounds similar doesn’t mean it has the same root cause, you need to provide more detail about your issue than a simple “me too”
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here