Backaganistthewall's profile

Visitor

 • 

5 Messages

Thu, Nov 24, 2022 4:20 AM

Oauth.Xfinity.com server not responding!?

A recent new issue has started happening to the Xfinity log in page while every other website loads just fine and the internet is working good

but I can't access the log in page. This issue can last for day's on end, then later it can suddenly work again!? Why is the website like this?

What can be done about this issue to help make sure it doesn't keep happening again in the future when customers need to log in to say

pay their bill on time or check important email? Thanks!

Again

Expert

 • 

28.2K Messages

2 days ago

@Backaganistthewall have you tried clearing your cookies for Comcast and also your cache?

Visitor

 • 

5 Messages

19 hours ago

Yes I did clear my browsers cache and all cookies, but the same issue kept happening, then later it suddenly worked!?

It seems very random and not a problem on my end but an issue on Comcast's end. Somethings wrong with the website

itself, and after the new update it has gotten harder to navigate through the site but that's another topic for a different day.

What could cause the website, or in this case the new version of Xfinity to have problems with log ins? What extensions, options

or Windows updates might cause the website domain to lock up with the server log in page not responding??

(edited)

Official Employee

 • 

448 Messages

We can certainly understand the importance of needing access to the Xfinity website! Its use for checking important emails and managing bills are just a couple of the things that many people rely on it for! 
It sounds like our friend @Again had a great suggestion with clearing the cache and cookies from the browser as of course, that can have an impact on the ability to load appropriately!

May I ask, when the issue occurs, have you tested any other browsers? Or perhaps devices to access to site in general? As off of a question as it may seem, have you by chance also tested the page when in incognito mode? 

We'd love to hear back so that we can further assist, and are looking forward to it! 

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Official Employee

 • 

448 Messages

We're glad to hear back! Welcome to our forums! 🙂
We do our best to make it easy for everyone to use with the layout and formatting! Plus! Everyone is super helpful!

As far as any website checks goes, we can certainly provide the information to our teams regarding the issues at hand. But of course, would love to dive a bit deeper into things if the issue arises again at the time it occurs to gather some more 'real time' information and details, and to troubleshoot further!

Our team here within the community is available 24/7 so if you find yourself stuck in any sort of a login loop or anything of that nature, please do not hesitate to reach out! Please let us know what other questions you may have at this time! 




I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Visitor

 • 

5 Messages

19 hours ago

Clearing out the cache and cookies has "no impact" on the log in page loading properly! It just randomly works when it wants to. I've tested the log in page with both Google chrome and Microsoft Edge. Only Chrome eventually worked. I even tried to download the "Xfinity" app for ios, which took a long while to download. Before I could "log in" the app said that it "needed the Xfinity website" to communicate with the app for me to use the app, very strange, I thought. But on Safari I had the same issue with the log in page not working" Oauth.Xfinity.com server took too long to respond." 

I have "not" tried to log in yet in incognito mode on Google Chrome, I will try that suggestion next time I have this log in error. But may I ask, in the mean time, is there any website checks that can be done to make sure customers are able to log in properly? Thanks!

Also bytheway, first time using your forum site and I think it's simple and nicely designed! Good work on that!

(edited)

Visitor

 • 

5 Messages

17 hours ago

Okay thank you! Here is one important question for you, why does the "Xfinity" app on ios require you to use the Xfinity website via web app browser like Safari just to log into the app? Is it because of a security messure? What is the reasoning behind that?? Thanks!

(edited)

Official Employee

 • 

320 Messages

Thanks a great question! I don't use Apple myself anymore, so I haven't seen this happen. Does it direct you back to the app after you log in? 

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick

Visitor

 • 

5 Messages

Please read what I already typed. After clicking "sign in" on the "Xfinity app" for ios, it pulls up the Safari browser and gives the same error message you would get using the website itself. The app also tells you that it needs to connect to the website in order for you to use the app. So no the Safari browser "doesn't redirect" back to the app because the browser is never able to even get to the log in page. 

Official Employee

 • 

320 Messages

How odd! Our team would like to help take a deeper look into this, and to make sure you're able to log in successfully! Can you please send us a direct message with your first and last name and address?

 

To send a "Peer to peer" ("Private") message:
Click "Sign In" if necessary
• Click the "Peer to peer chat" icon (top right corner)
• Click the "New message" (pencil and paper) icon
• Type "Xfinity Support" in the "To:" line and select "Xfinity Support" from the drop-down list which appears. The "Xfinity Support" graphic replaces the "To:" line
• Type your message in the text area near the bottom of the window
• Press Enter to send it

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick
forum icon

New to the Community?

Start Here