Wkrofft's profile

New Poster

 • 

1 Message

Thu, May 21, 2020 7:00 AM

Closed

No audio with Flex box

I have an Xi6-A Flex box. I installed it and I get video but no audio. When I unplug the HDMI cable from the box and connect it to a DVR I have both audio and vidio.

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

2 y ago


@Wkrofft wrote:

I have an Xi6-A Flex box. I installed it and I get video but no audio. When I unplug the HDMI cable from the box and connect it to a DVR I have both audio and vidio.


the cable must go to a working port designed for video input on the TV. connect the flex to HDMI1 or HDMI2. turn up TV speaker audio. have sound?

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

I am having the same issue. Did you happen to find a fix?

Rustyben

Expert

 • 

24.1K Messages

1 y ago


@blandestguy wrote:

I am having the same issue. Did you happen to find a fix?


the cable must go to a working port designed for video input on the TV. connect the flex to HDMI1 or HDMI2. turn up TV speaker audio. have sound?

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

I'm having the same problem. Video is working, but I have no audio. I have tried all 4 of my HDMI ports, no audio.

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

I had the same problem. You have to press the 'home' button on the flex remote, scroll all the way to the bottom, click on settings>audio>stereo.

The default was set on Dolby Digital. That and the 'Expert' option didn't work. Hope this helps!

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

This worked for me! Thanks

New to the Community?

Start Here