D

Visitor

 • 

2 Messages

Friday, February 10th, 2023 2:15 AM

Closed

Flex does not display Chinese characters?

I just got my flex set up and noticed that it does not display Chinese characters on my YouTube app. My ex gf had one at my house before and it worked just fine. Anyone else have this issue?

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Accepted Solution

Official Employee

 • 

1.8K Messages

1 year ago

Hi there, @DC1989. I have not run into any other customers reporting this same issue. Let's get it figured out together! Have you tried any troubleshooting steps such as toggling to another language and back to Chinese, signing out and back into the YouTube app, clearing locally stored data from the Flex box, or sending a refresh signal? 

Visitor

 • 

2 Messages

@XfinityRay​ I went into the Xfinity store today to ask about this issue. They gave me a new Flex and it works fine now. Was told that the Flex I received was a older generation one

Official Employee

 • 

1.2K Messages

@DC1989 That is great to hear!  I am glad the flex box swap worked well for you, and thank you so much for the update, so we know you were taken care of! 

I am an Official Xfinity Employee.
Official Employees are from multiple teams within Xfinity: CARE, Product, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Answer.tick
forum icon

New to the Community?

Start Here