AlgebraVic's profile

Frequent Visitor

 • 

9 Messages

Fri, Feb 21, 2020 10:00 AM

Is there a recent change to comcast SMTP service?

I'm the moderator of an academic mailing list.  I've written a program to distributed approved emails to the appropriate listserv.  Since I have comcast for internet, I send them out via smtp.comcast.net port 587 using TLS.  This has worked without problem for the last number of years.  However, starting last week (it might have been a little earlier than that, but the mailing list has fairly low volume) emails that I send seem to fall into a black hole.  I did some debugging, and the dialog from the comcast SMTP server indicates that the email was accepted.  I even tried to have it (as a test) sent to my work id instead of the listserv.  It never appeared.  So is comcast blocking such?

Responses

Frequent Visitor

 • 

9 Messages

1 y ago

@ComcastCSAEmail Thank you very much for looking into this.  I appreciate it.

 

Victor

Regular Visitor

 • 

1 Message

1 y ago

@ComcastCSAEmail  I seem to be having the exact same problem when sending a scan from my multi-function printer.  I was working a month or so back.

ComcastCSAEmail

Official Employee

 • 

580 Messages

1 y ago

@Seismal send me a PM with the details of your issue

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here