hpcop's profile

New Poster

 • 

2 Messages

Mon, Sep 28, 2020 1:00 PM

Icons Instead of Images

Some, not all emails I receive don't display the imbedded images. Instead, I get a page filled with image icons.  This just started happening recently.  Past emails from the same source always displayed properly.

 

Responses

Anon637542

Frequent Visitor

 • 

7 Messages

8 m ago

The same thing is happening to me.  It just started on Monday and I can't figure out how to fix it.

New Poster

 • 

2 Messages

8 m ago

same thing is happening to my emails; just started a few days ago. 

New Poster

 • 

1 Message

8 m ago

happening to me too just recently. Any fixes? 

New Poster

 • 

2 Messages

8 m ago

called comcast last night; they said it was a "latency" issue, but offered no solution.  I switched from Chrome to MS Edge and I had no issues....all images populated as normally.  But I would still like to know what is going on.....

New Poster

 • 

1 Message

7 m ago

The same thing happened to me the other day after comcast did some tupe of system update.  Is someone from Comcast going to do anything about this? I haven't seen any improvement and it has affected new and old emails. Prior to this, I had no issues.

 

Visitor

 • 

1 Message

2 m ago

I've always used MS Edge and have been having this same issue for a couple of months...what's going on??

Again

Expert

 • 

25.6K Messages

2 m ago

@user_11e159 Have you tried using a different browser just to see if the problem is browser specific?

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here