English53's profile
English53
1st Kudo
1st Reply
1st Topic

Frequent Visitor

 • 

10 Messages

Tue, Sep 17, 2019 1:00 PM

Glitches with inserting hyperlinks into Xfinity Connect emails

When I insert a hyperlink into an outgoing Xfinity Connect email, two things happen:

1. Pasting the URL into the top line works fine, but the URL then also appears in the lower "text to display" line, and I have to delete it in order to type in the text I wish to display.

2. More problematically (a newer problem): the hyperlink automatically places itself at the beginning of my email rather than at the cursor.

I'd be grateful for solutions. 

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

Again

Expert

 • 

25.6K Messages

2 y ago


@English53 wrote:

When I insert a hyperlink into an outgoing Xfinity Connect email, two things happen:

1. Pasting the URL into the top line works fine, but the URL then also appears in the lower "text to display" line, and I have to delete it in order to type in the text I wish to display.

Type the text you wish to display first then highlight it and insert the link.

 

2. More problematically (a newer problem): the hyperlink automatically places itself at the beginning of my email rather than at the cursor.

I'd be grateful for solutions. 

Not sure what that is about.  However, doing the above should remedy this.


 

I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick
English53

Frequent Visitor

 • 

10 Messages

2 y ago

That worked! Thanks so much.

New to the Community?

Start Here