Howefortunate's profile

Regular Visitor

 • 

1 Message

Wed, Dec 9, 2020 5:00 PM

Attachments

I've sent attachment numerous times with no problems.  About a week ago, when I click "Attach Files" nothing happens.  I don't get a message and there's nothing for me click to choose an attachment.  Help!!!

Responses

Again

Expert

 • 

26.1K Messages

8 m ago


@Howefortunate wrote:

I've sent attachment numerous times with no problems.  About a week ago, when I click "Attach Files" nothing happens.  I don't get a message and there's nothing for me click to choose an attachment.  Help!!!


Are you on a device, using the Xfinity Connect app, on a computer?

If you are using a browser on a computer, which one?

New Poster

 • 

2 Messages

8 m ago

I am NOT getting an attachment window and can no longer add attachments to my emails! WHY???? I need help and can't find anyone to assist me to figure out why this is happening all of the sudden and I can't get what I need!  Thank you for help if you can . . . 

 

New Poster

 • 

2 Messages

8 m ago

I'm having the exact same problem. Did you figure out why? I'm on an Apple computer

 

Latoque

Expert

 • 

28.8K Messages

8 m ago


@58j wrote:

I am NOT getting an attachment window and can no longer add attachments to my emails! WHY???? I need help and can't find anyone to assist me to figure out why this is happening all of the sudden and I can't get what I need!  Thank you for help if you can . . . 

 


How are you accessing the email?  With only a browser and the webmail UI?  Or something else?

Visitor

 • 

1 Message

4 m ago

I use a Mac.  I have not been able to use the Email attachment icon (the paperclip) in my Safari browser for months; one day it suddenly didn't work.  I can use the icon if I change browsers to Firefox.  I would like to continue to use Safari, but unless Xfinity can correct the error I will be forced to use another browser.  I can drag and drop attachments in Safari, but this is not a feature that is user friendly, it is more like a work-around than a new feature.  I see this problem has been discussed for sometime but without an answer.  

New to the Community?

Start Here