Community Forum

Re: X1 Gateway and Orbi Mesh Network

New Poster

Re: X1 Gateway and Orbi Mesh Network

I’m having a issue with set up.... My Orbi is broadcasting but when I connect there’s nothing.
Official Employee

Re: X1 Gateway and Orbi Mesh Network

Shawn75, thanks for posting. Are you stating that you're unable to connect to the web when your orbi is broadcasting? 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Silver Problem Solver

Re: X1 Gateway and Orbi Mesh Network


@Shawn75 wrote:
I’m having a issue with set up.... My Orbi is broadcasting but when I connect there’s nothing.

If you have an Xfinity Gateway, you have to put it in Bridge Mode.


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Official Employee

Re: X1 Gateway and Orbi Mesh Network

Hello Shawn75,  please let us know if you are still experiencing issues or if putting the Xfinity Gateway in bridge-mode corrected your issue.

 

Thank you 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: X1 Gateway and Orbi Mesh Network

Hello Shawn75, we haven't heard from you but please reach back out if you still need assistance.

 

Thank you 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!