Community Forum

NETGEAR CMS 1000 MODEM

New Poster

NETGEAR CMS 1000 MODEM

NETGEAR CM 1000 MODEM connectivity problems almost every day. I always reset my modem almost everyday and its becoming frustrating. What's the problem with COMCAST????

 

SOME SOLUTIONS GIVEN IN YOUTUBE works but it does not mean it's alright.

https://youtu.be/2P70Rj-F78M

 

COMCAST NEEDS TO FIX THIS ISSUE.

Expert

Re: NETGEAR CM1000 MODEM

We can't fix the problem if you don't give any of the details. 

 

Start here:

  


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
New Poster

Re: Netgear CM1000 Modem Issues "Intermittent connectivity"

It happens with my NETGEAR CM 1000 modem too. NETGEAR NEEDS TO FIX THIS. This doesn’t happen or rarely happens to ARRIS SURFBOARD MODEMS. I should have just stuck with a MOTOROLA MODEM. NETGEAR is substandard and no wonder why the sales are low compared to Motorola.
New Poster

Re: NETGEAR CM1000 MODEM

It disconnects. All lights are green but THE CONNECTION from router to Modem is off or not working. I have to reset/ unplug the router and modem at the same time to get the connection back. It never happened to my old SLOWER Arris surfboard MODEM.
New Poster

Re: NETGEAR CM1000 MODEM

Just straight to the point: it loses connection between the router (ASUS) and the modem (CM 1000) almost to everyday.