Community Forum

MS Edge Router Problems?

Frequent Visitor

MS Edge Router Problems?

Has anyone else had problems logging into their TG1682 Gateway (Admin Tools) using MS Edge? I type 10.0.0.1 and nothing happens. I can get in using MS IE and Safari but not Edge??

Silver Problem Solver

Re: MS Edge Router Problems?


@S_O_S wrote:

Has anyone else had problems logging into their TG1682 Gateway (Admin Tools) using MS Edge? I type 10.0.0.1 and nothing happens. I can get in using MS IE and Safari but not Edge??


Are you seeing any error message like no Internet connection?

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Frequent Visitor

Re: MS Edge Router Problems?


@RobertWy wrote:

@S_O_S wrote:

Has anyone else had problems logging into their TG1682 Gateway (Admin Tools) using MS Edge? I type 10.0.0.1 and nothing happens. I can get in using MS IE and Safari but not Edge??


Are you seeing any error message like no Internet connection?


Nothing happens?? 

Official Employee

Re: MS Edge Router Problems?

S_O_S, if you are using xFi, you won't be able to log into the gateway that way. I heard if you perform a factory reset, you will be able to once again. 

 

KenF


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!