Community Forum

High Packet Loss / High Ping Issues

Highlighted
Frequent Visitor

High Packet Loss / High Ping Issues

Hey everyone,

So I’m a bit frustrated here. I’m a gamer/streamer and I’ve been having extreme packet loss which results my ping to sky rocket while gaming, which causes me to lag extremely. I’ve been having this issue for months now. I’ve done all troubleshooting. I’ve gotten the my modem swapped with Xfinity about 4 times now and this is still an issue.

This makes most games nearly unplayable. My ping randomly shoots from a very stable 30 ms up to 120-150 ms for a few seconds and this happens very frequently.

For reference, the plan I have with Xfinity is for 200mbps. I’ve contacted Comcast various times and it hasn’t been very helpful. The customer service agents that I speak with don’t seem to even know or understand what I’m talking about. I had an inexperienced technician come over which all he did was change the heads on the coaxial cables and swap the modem. He basically had no idea what “ping” or “packet loss” even was. And after going through all this, it’s still an on-going issue.

How can I go about fixing this issue? How can I go about getting help from experienced technicians and/or Xfinity agents that know how to deal with an issue like this? I would greatly appreciate any help that I can get with this.

Thank you.
Highlighted
Expert

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Start here;


https://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/Internet-Troubleshooting-Tips/m-p/3310447#M316652

 



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Thanks for the reply.

I’ve already looked through that thread prior to posting this topic. I’ve basically completed most, if not all of those troubleshooting steps.

Just looking for a resolution to this problem.
Highlighted
Expert

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

What do the modem's signal stats look like ? Try getting them here http://192.168.100.1 or here http://10.0.0.1

Please post the *Downstream Power Level*, the *Upstream Power Level*, and the *SNR* (Signal to Noise Ratio) numbers.

What is the exact make and model number of the modem ?

Is this a WiFi connection ?



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Here are all the stats:

I'm only connected via hard wired (directly to the modem)

 

modem info.png

Downstream 1.jpgDownstream 2.pngdownstream 3.pngdownstream 4.pngdownstream 5.pngupstream 1.png

Highlighted
Expert

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Can't see your pics. Since you are a new poster, they need to be approved by a Forum Admin. That could take some time. In the interim, you could try hosting them at one of those free third-party pic hosting sites like Imgur or Photobucket and post the link to them here.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Looks like an admin enabled the pictures to be seen now. When you get the chance please take a look at all the info and let me know what you think. Thank you.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Just ran a traceroute and these were the results:

 

1 2 ms 2 ms 1 ms 2601:58d:402:c1b0:fe91:14ff:fe4e:8266
2 * * * Request timed out.
3 300 ms 15 ms 17 ms 2001:558:72:ea05::1
4 84 ms 344 ms * te-0-4-0-28-ar01.northdade.fl.pompano.comcast.net [2001:558:70:2db::1]
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 252 ms 189 ms 106 ms 2001:559::d66

8 66 ms 187 ms 51 ms g2600-1403-7400-01a0-0000-0000-0000-1b62.deploy.static.akamaitechnologies.com [2600:1403:7400:1a0::1b62]

 

Also ran a ping test and these were the results:

 

Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=9ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=19ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=19ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=27ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=86ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=62ms
Request timed out.
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=182ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=45ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=179ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=125ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=128ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=173ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=9ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=61ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=124ms
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=327ms
Request timed out.
Reply from 2600:1403:7400:19c::1b62: time=60ms

Ping statistics for 2600:1403:7400:19c::1b62:
Packets: Sent = 56, Received = 52, Lost = 4 (7% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 9ms, Maximum = 327ms, Average = 48ms


There's clearly something going on here and I would really like to get to the bottom of this. This is literally unbearable for streaming/gaming and would really appreciate some help here.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

I am having the same problems with my internet as well. I am lagging and having random spikes in ping when gaming. When I do a speedtest I have 200 down and 5 up on a wired connection but it still lags randomly every few seconds. I just recently had someone come look at it and they put in a new line to the box outside from the house and a new modem and I have the same issues. The ethernet lights on my pc are yellow as well when they usually are green.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Same here. I had a tech here two days ago and did exactly that. Changed the old line from the box outside that's running to the modem inside and swapped the modem. And I still have this issue. I'm beyond frustrated as I don't know what else to do to get this resolved. I wish AT&T Fiber offered service to my home because I would switch in a heartbeat. Comcat's customer service has been horrendous and not very helpful.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Same here, but I have frequent outages.  Are you on the XB6 gateway (1 GB internet)?


I setup a continuous ping to 8.8.8.8 (Google DNS servers) and I frequently see this type of drop:

3/24/2020 6:37:45 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=20ms TTL=53
3/24/2020 6:37:46 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=19ms TTL=53
3/24/2020 6:37:50 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:37:55 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:00 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:05 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:08 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:38:11 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:13 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=53
3/24/2020 6:38:14 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=16ms TTL=53
3/24/2020 6:38:15 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=24ms TTL=53
3/24/2020 6:38:16 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=23ms TTL=53
3/24/2020 6:38:17 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=20ms TTL=53
3/24/2020 6:38:18 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=24ms TTL=53
3/24/2020 6:38:19 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=21ms TTL=53
3/24/2020 6:38:20 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=15ms TTL=53
3/24/2020 6:38:21 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=20ms TTL=53
3/24/2020 6:38:22 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=21ms TTL=53
3/24/2020 6:38:23 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=20ms TTL=53
3/24/2020 6:38:24 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=20ms TTL=53
3/24/2020 6:38:25 PM – Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=19ms TTL=53
3/24/2020 6:38:29 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:34 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:39 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:44 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:49 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:54 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:38:59 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:04 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:09 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:14 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:19 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:24 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:29 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:31 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:34 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:37 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:40 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:43 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:46 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:49 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:52 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:39:54 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:39:57 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:40:00 PM – Request timed out.
3/24/2020 6:40:02 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:40:05 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:40:08 PM – Reply from 73.48.25.240: Destination host unreachable.
3/24/2020 6:40:11 PM – Request timed out.

have already replaced the gateway, and an Xfinity tech run all new cables and splitter.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Although it's NOT an acceptable answer, I'm betting it's from more people working from home, Xfinity just isn't able to handle the load.   There can't be this many people having these issues at the same time without it being something like that.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues


@natedoggy28 wrote:

Although it's NOT an acceptable answer, I'm betting it's from more people working from home, Xfinity just isn't able to handle the load.   There can't be this many people having these issues at the same time without it being something like that.



I'm on the XB3 gateway with 200mbps plan. I've had this problem long before this whole covid-19 pandemic came about. Been dealing with this for months now. Swapped gateways god knows how many times now and still without a fix. Techs don't seem to know what they're doing or how to fix this.  They don't seem to be eager to even address/fix this issue when they come to my house. It's like they just come to show face and do "fixes" that don't end up even working. Customer service reps don't know anything either. I just want to deal with someone that knows how to fix this issue. Because at this point, why am I paying for internet when it isn't going to work properly. Beyond frustrated.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Can an admin or mod on this forum please advise on how to escalate this issue? The lack of customer support on various Xfinity support outlets has been non-existent. Xfinity Live Chat, they seem to follow a script and not even know how to fix an issue like this. Over the phone, same thing. Had a few tech visits to my home, and still no fix. Tried this forum for some advice, and well, there has been no advice or support. This has been an issue for various members on this board. So what’s next? For me to just deal with this because I have no other alternative internet choice in my neighborhood besides Xfinity? That’s unacceptable.
Highlighted
Expert

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Apologies for losing track of your thread @JHC3.

 

Even though the signal stats looked o/k at that snapshot in time, The packet loss, latency, and jitter indicate that something is going on. Perhaps there is noise ingress into the line(s) somewhere.

 

There are other signal stat figures that can't be read by the modem. They are the "Upstream Rx Power" (Upstream Receive Power Level), the "Upstream SNR Ch." (Upstream Signal To Noise Ratio), and the "Upstream ICFR" (In Channel Frequency Response). These are as equally important in diagnosing connectivity issues as are the modem's stats.


I'm going to escalate your issue to the Comcast corporate employees that are available to these boards. They can check the CMTS (Cable Modem Termination System) for any real time degradation and / or error reports, see your node / cable plant and modem health, and see whether or not everything is in the green zone. They can also see a history plot for the modem and poll for those upstream receive signal stats.

You should get a reply here in your topic. Good luck !



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Thank you @EG , I will wait for the corporate employee's reply. Much appreciated.

Highlighted
New Poster

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Has anyone replied with a resolution to this? I'm experiencing the same exact issue.

 

Currently in a 300 person queue for online chat.

 

They must be busy..

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues


@cmsez wrote:

Has anyone replied with a resolution to this? I'm experiencing the same exact issue.

 

Currently in a 300 person queue for online chat.

 

They must be busy..


Nothing yet. Waiting for the corporate employee to reply to this thread. So stay tuned.

Highlighted
New Poster

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Wonder if this relates to the sky high pings we are getting connecting to Godaddy servers lately. A timeout on line 2 on the tracert is not good though

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

This is terrible, at least I'm not the only one. The same exact issue for over two months now. The last Comcast tech that came to my house switched out hardware with modem and cables and still no results. He ended up telling me he didn't know what to say. I know it is Comcast because it is happening on multiple devices, and I tethered my phone and everything worked fine. I have noticed that when I wake up early around 6am, I experience very low to no latency for about an hour or two. This has led me to believe it is outside network congestion but I don't know if they would admit that or if it is the case. I just want someone to help me. To add injury to insult, I scheduled a call back which took about three hours and when I finally started to talk to an agent they hung up. I tried to schedule another call back and the only available date is 5 days from now and the wait time when calling directly is over an hour...This is terrible please keep updating this thread with any news you all receive.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Same here on my end. I can't even game becuase of it. The issue started two weeks ago right when everyone started working remote. I'm really dissapointed with Comcast. We pay good money every month and the internet as been atrocious. Constantly getting kicked off the VPN, drops, and can't even play games during the evening. 

 

I've had two techs come out to my house but the issue is clearly nodes and congestion. 

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues


@ni82156 wrote:

Same here on my end. I can't even game because of it. This has been going on for 3 weeks now. I'm a game every night kind of guy and this issue has it so I can't even hold a stable connection in game and I'm lagging and dropping everywhere.

 

First I thought it may be my wireless router (I'm hardwired for computer and xbox) so I bought a new one. Then I said well it must be my modem since I've never had these Internet issues before after 2 years with Comcast. Bought a new modem and still an issue. 

 

I replaced the Coax line in my house and I even replaced the electrical outlet thinking maybe it's tripping or something, I was desperate. I've since had two techs come out to my house. The first one changed some Coax lines outside and ran a new line from the pole to my house but that didn't fix the issue. The second "senior" tech came out and ran some tests on the cable with his tool and said everything looks good, we'll put a monitoring ticket in though. I kept asking well how can I follow-up and stay in the loop about this because it's really almost unusable about 50% of the time and he just did not have a good answer and says just enough so they can be on to the next job. 

 

I'm now stuck with no resolution, I can't use the Internet consistently, and I can't get in touch with an agent. Just completely unreal. I ask my IT buddies that live in bordering towns about 15-20 minutes away who also have Comcast and they are not having any issues. The fact that I'm experiencing this issue in my area and there's no one that can seem to identify the problem or get it fixed is really frustrating. It doesn't even seem like they want to get it fixed. 

 


Same here. It's been really bad for me for the last few months. And clearly this is a comcast issue with so many of us coming forward with the exact same issue. I really hope there is a fix for this because I'm really tired of getting the run around and lies saying it's good to go when it's not.

Highlighted
New Poster

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Not much to add, except a "me too" follow.

 

I tend to agree with whoever said it's related to increased shelter-in-place, work from home traffic. Given that it's gotten really bad for most people over the last 2-3 weeks, I think the load on our neighborhood switches is getting to be too much. I, too, am a game streamer, and while I can play Steam games at home, I'd rather be on Stadia.

 

I also work from home during the day, so if it starts to degrade during those hours, I'm going to have bigger problems. (This is California Bay Area, not sure where others are. I think I saw Florida? Interesting that it's nationwide.)

 

I suspect going house to house isn't going to solve this for Comcast - they need to do some broad-brush solutions, like rate limiting or something for a short term. (And I can't believe I'm saying this.)

 

I'd rather have 720p at 60fps than 1080p at a stuttering 18fps. Netflix and YouTube are already down-scaling. If we took a proactive approach and did a temporary cap on bandwidth or something for 1-2 weeks while they got a permanent fix in place, it seems better than outages and stutter.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Any idea why my original post was deleted? I can see it from your quotes but not my original reply. 

Highlighted
Expert

Re: High Packet Loss / High Ping Issues


@ni82156 wrote:

Any idea why my original post was deleted? I can see it from your quotes but not my original reply. 


It wasn't deleted. It's right here with a response: https://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/Re-High-Packet-Loss-High-Ping-Issues/m-p/3316502

 

Please keep your issue there in that thread, thanks.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Frequent Visitor

High Packet Loss / High Ping Issues

I couldn't even get past the first line of defense when calling today, they are just too swamped and they say everything looks fine so that's that... I usually love Comcast and its service but something must be going on that they don't know, or don't want to speak about. That is too many people having the same issue... I am in Seattle btw. You guys?

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

I’m in Miami, FL. Been dealing with this issue for months. There’s clearly an underlying problem here on Comcast’s end. And I’m tired of hearing “everything looks okay”, when clearly there’s something that IS NOT OKAY. It’s too much of a coincidence at this point that there’s many of us with this issue. There better be a fix to this. I refuse to keep paying for subpar service. And will take this up with corporate if I have to.
Highlighted
Official Employee

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Hello, JHC3! 

I'm really glad that you reached out to us about your ongoing internet issues. We want you to be able to fully enjoy the services we provide so I'd love to take a closer look at your situation and see if we can pinpoint the cause so we can get this fixed. Please send me a private message with your first and last name, as well as your service address so I can assist. 

 

 To send a private message, click my name "ComcastTambrey", then click "send a message".


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Hi Tambrey,

Thanks for the reply. I sent you a private message with the information you requested.
Highlighted
Regular Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

I'm having the exact same issue. Crazy latency, random spikes of lag and packet loss. I'm trying so hard to troubleshoot this my self and I have not come to a conclusion. I live in CT and dont recall this being too exaggerated of an issue until recently. Recently, it's been out of control. I cant play any games, no disconnects but extremely unstable connection. I am running on ethernet and to reiterate, I dont recall this being such a pronounced issue until recently. I havent found a solution and comcast isnt helpful at the moment.
Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Honestly, it is probably network congestion. I have been having the problem for 3 months, and when I saw some techs working on the street they told me a new node was going in. They said there was a ton of traffic, especially with the pandemic. 

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

I saw some techs working on the street and they told me they are installing a new node. There was too much traffic in the area, which caused congestion. With everything going on right now, I am sure that is the issue for most people with our experience and there is not much of anything we can do about it. Comcast is by far the most popular service for the internet and constantly growing. They probably have to continue growing their infrastructure, and corona is speeding up the process.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Did you ever get a solid answer or solution? None of the techs I called could tell me the real issue because it was actually something they didn't know about. I saw a couple of guys from Xfinity working on the street equipment and they told me a new node was being installed. It turned out to be a bigger issue that I could not solve my self and was network congestion. 

Highlighted
Frequent Visitor

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

I wanted to chime in that I'm experiencing this exact same issue and it is very frustrating. We cannot use WiFi calling at all during the daytime which is important for work (not great cell reception) and online games are unplayable. This used to happen on and off in the evenings around what I'd call "peak" times but ever since the COVID stay home guidelines have been in place a few weeks back it is a constant issue during all waking hours. 

 

Look at this ping I just did to 75.75.75.75. I have seen as high as 1300ms during the daytime. If I get up at 5am and do this the response times will be around 20ms as expected. If you start measuring it around 7am you can pretty much watch the issue start happening around 8am as you assume everyone is logging onto their VPNs or online learning.

 

Ping to Comcast DNS just now: https://imgur.com/a/QTnHzHc

Highlighted
New Poster

Re: High Packet Loss / High Ping Issues

Hello i am seeing the same exact issue as posted in this thread.

Comcast tech came out today and supposedly replaced the line from behind my housE(alley) up to my house.  But i am still seeing pings in the 1000+ ms response and dropped packets.

oldschoola_0-1586454223790.png

 

Here are screenshots of my arris sb6183 modem information

Startup Procedure
Procedure Status Comment
Acquire Downstream Channel   Locked
Connectivity State OK Operational
Boot State OK Operational
Configuration File OK  
Security Enabled BPI+
DOCSIS Network Access Enabled Allowed  

 

 
Downstream Bonded Channels
Channel Lock Status Modulation Channel ID Frequency Power SNR Corrected Uncorrectables
1 Locked QAM256 1 471000000 Hz 1.5 dBmV 40.5 dB 0 0
2 Locked QAM256 2 477000000 Hz 1.6 dBmV 40.6 dB 1 0
3 Locked QAM256 3 483000000 Hz 1.5 dBmV 40.6 dB 0 0
4 Locked QAM256 4 489000000 Hz 1.8 dBmV 40.6 dB 1 0
5 Locked QAM256 5 495000000 Hz 1.8 dBmV 40.6 dB 0 0
6 Locked QAM256 6 507000000 Hz 2.1 dBmV 39.9 dB 2 0
7 Locked QAM256 7 513000000 Hz 1.8 dBmV 40.5 dB 1 0
8 Locked QAM256 8 519000000 Hz 1.6 dBmV 40.5 dB 1 0
9 Locked QAM256 9 525000000 Hz 1.8 dBmV 40.6 dB 0 0
10 Locked QAM256 10 531000000 Hz 1.6 dBmV 40.4 dB 1 0
11 Locked QAM256 11 537000000 Hz 1.7 dBmV 40.3 dB 2 0
12 Locked QAM256 12 543000000 Hz 1.5 dBmV 40.3 dB 1 0
13 Locked QAM256 13 555000000 Hz 1.2 dBmV 40.2 dB 5 0
14 Locked QAM256 14 561000000 Hz 1.0 dBmV 40.1 dB 1 0
15 Locked QAM256 15 567000000 Hz 1.1 dBmV 40.2 dB 0 0
16 Locked QAM256 16 573000000 Hz 1.0 dBmV 40.2 dB 1 0

 

 
Upstream Bonded Channels
Channel Lock Status US Channel Type Channel ID Symbol Rate Frequency Power
1 Locked ATDMA 1 5120 Ksym/sec 35800000 Hz 43.5 dBmV
2 Locked ATDMA 2 5120 Ksym/sec 29400000 Hz 43.5 dBmV
3 Locked ATDMA 3 5120 Ksym/sec 23000000 Hz 43.5 dBmV
4 Locked ATDMA 4 5120 Ksym/sec 16600000 Hz 43.5 dBmV

oldschoola_1-1586454373593.png

 

my xfinity speed test is showing 250mb and 5ul.

17ms. latency.

help comcast...

 

hw setup: arris modem ----> asus router ----> this hardwired pc im testing  on.

ping responses just now

Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=593ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=445ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=361ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=788ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=1026ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=1076ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=945ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=1554ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=2288ms TTL=119
Request timed out.
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=1570ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=2164ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=2186ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=1610ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=990ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=505ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=460ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=166ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=67ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=77ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=34ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=43ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=180ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=160ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=19ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=120ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=55ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=81ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=21ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=53ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=32ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=34ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=16ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=26ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=78ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=39ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=33ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=48ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=16ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=59ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=171ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=171ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=85ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=17ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=60ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=149ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=17ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=76ms TTL=119
Reply from 204.79.197.203: bytes=32 time=148ms TTL=119