Community Forum

Cant connect to web host

New Poster

Cant connect to web host

Upgraded my internet last month. Along with the additional speed they gave me a new modem/router. Since then I can no longer connect to my webhost. My internet browsing is my fine. I have run a traceroute and this is what i see.

 

Traceroute has started…

 

traceroute to ftp.cardtronics.com (69.175.121.59), 64 hops max, 72 byte packets

1  10.0.0.1 (10.0.0.1)  5.488 ms  5.453 ms  5.790 ms

2  96.120.118.13 (96.120.118.13)  13.465 ms  13.261 ms  20.678 ms

3  ae-104-rur02.egypt.tx.houston.comcast.net (68.85.251.97)  53.026 ms  12.411 ms  15.531 ms

4  ae-2-rur01.egypt.tx.houston.comcast.net (162.151.135.117)  14.684 ms  11.122 ms  16.112 ms

5  ae-41-ar01.bearcreek.tx.houston.comcast.net (68.85.244.97)  23.302 ms  12.957 ms  6.367 ms

6  be-33662-cr02.dallas.tx.ibone.comcast.net (68.86.92.61)  19.179 ms  18.106 ms  19.569 ms

7  be-12124-cr02.1601milehigh.co.ibone.comcast.net (68.86.84.229)  32.205 ms  31.933 ms  33.774 ms

8  be-10521-cr02.350ecermak.il.ibone.comcast.net (68.86.85.169)  56.192 ms  53.934 ms  62.157 ms

9  be-7922-ar01.area4.il.chicago.comcast.net (68.86.91.166)  55.955 ms  54.911 ms  56.167 ms

10  be-2-ar01.elmhurst.il.chicago.comcast.net (69.139.201.241)  58.731 ms  59.750 ms  198.650 ms

11  ae-1-eg-chcgildtzrw.cermak.il.chicago.comcast.net (68.87.233.78)  56.386 ms  56.666 ms  56.618 ms

12  50-206-231-102-static.hfc.comcastbusiness.net (50.206.231.102)  58.196 ms  66.879 ms  61.489 ms

13  agg1.c13.r14.s101.chi03.singlehop.net (67.212.190.230)  98.673 ms  143.406 ms  96.822 ms

14  aswg1.c03.r11.s101.chi03.singlehop.net (96.127.188.69)  57.014 ms  56.968 ms  57.287 ms

15  sv9122.si-servers.com (69.175.121.59)  58.676 ms  57.951 ms  58.012 ms

 

I have also released the ip, flushed the dns, and tested without issue using my phone as a hotspot. Something is blocking this connection. Is this a comcast issue? Everything used to work just fine. I will gladly take my old internet speeds and modem back if I could just go back to the way things were.

Expert

Re: Cant connect to web host

FWIW, if the web hosting company is si-servers.com, the trace shows that it is completing to the destination server. It may be an internal hosting issue. Have you contacted them about this ?



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
New Poster

Re: Cant connect to web host

Thank you for your input. I am currently on the phone with them right now. That is the correct hosting company.

 

It all worked great until my services were upgraded. I have no issues connecting to other web hosts. I will update if I get a clear answer from them.

New Poster

Re: Cant connect to web host

The host says it is not them. I used telnet to check that the port wasnt blocked and this is what it spit out. I am at a loss. 

 

Status:      Connecting to 69.175.121.59:21...

Status:      Connection established, waiting for welcome message...

Status:      Logged in

Status:      Retrieving directory listing...

Command: PWD

Response: 257 "/" is current directory.

Command: TYPE I

Response: 200 Type set to I.

Command: PORT 10,0,0,247,254,186

Response: 501 Server cannot accept argument.

Command: PASV

Response: 227 Entering Passive Mode (69,175,121,59,219,98).

Command: LIST

Response: 150 Opening BINARY mode data connection.