Community Forum

Xfi app

Frequent Visitor

Xfi app

Xfi app states my gateway is in bridge when it is not in bridged mode. Therefore can’t activate xpods
Silver Problem Solver

Re: Xfi app


@hobbsdl wrote:
Xfi app states my gateway is in bridge when it is not in bridged mode. Therefore can’t activate xpods

Have you seen this?

https://www.xfinity.com/support/articles/wireless-gateway-enable-disable-bridge-mode

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Frequent Visitor

Re: Xfi app

Yes and the gateway is still reading as disabled bridged mode and the app still indicates that the gateway is bridged
Silver Problem Solver

Re: Xfi app


@hobbsdl wrote:
Yes and the gateway is still reading as disabled bridged mode and the app still indicates that the gateway is bridged

You might try a factory reset; you will have to make any previous updates over again.

https://www.xfinity.com/support/articles/troubleshooting-your-cable-modem

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
Official Employee

Re: Xfi app

Hi @hobbsdl, if you are still experiencing this issue, please let us know. We would be happy to take a look. 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!