Xfinity plant
Community Forum
Xfinity globe

Phone not showing up on device lists on xFi

New Poster

Phone not showing up on device lists on xFi

My phone was disconnected once from the network but was not able to make it back to the connected device list even after it got reconnected to the network. I clicked “Forget device” and thought it might solve the problem and the phone would pop back up to the connected list, but it never did, even it was clearly connected and even running the xFi app. It just never made it back to the device lists (Connected or Not Connected). 

 

Interestingly, it still shows up on the 10.0.0.1 page as an offline device. 

New Poster

Re: Phone not showing up on device lists on xFi

The same thing is happening to me with a raspberry pi. First 10.0.0.1 and xFi were telling me conflicting info and eventually it just wouldn't show up on xFi at all.

Official Employee

Re: Phone not showing up on device lists on xFi

Has the phone popped up on the devices list since? If not, please send me a private message with the MAC address for that device and I will see what we can find. 

Official Employee

Re: Phone not showing up on device lists on xFi

Are you still experiencing this issue? If the device has not since shown up in xFi, please send me a Private Message with the MAC address for the device and I will see what we can find. 

New Poster

Re: Phone not showing up on device lists on xFi

Can not get my cellphone or ps4 to connect to my Xfinity xfi
Expert

Re: Phone not showing up on device lists on xFi

Are they connected to your wifi SSID after entering the SSID password?