Community Forum

Computer not registering on my Xfi app

Highlighted
New Poster

Computer not registering on my Xfi app

Hi!

 

I have a whole bunch of devices that show up on my Xfi app when they are active, however, there are a few that don't (namely my son's computer).  I can't seem to get his device to register, in turn, I can't set it up in a profile for downtime.  This wasn't a problem on the older Comcastd gateway we had, only this new one we got just a few months ago.  We are running a Comcast gateway, so it's not third party.  How do I fix this issue so that all devices online in the house register on the app?  Thanks!

Highlighted
Silver Problem Solver

Re: Computer not registering on my Xfi app


@Jplancon wrote:

Hi!

 

I have a whole bunch of devices that show up on my Xfi app when they are active, however, there are a few that don't (namely my son's computer).  I can't seem to get his device to register, in turn, I can't set it up in a profile for downtime.  This wasn't a problem on the older Comcastd gateway we had, only this new one we got just a few months ago.  We are running a Comcast gateway, so it's not third party.  How do I fix this issue so that all devices online in the house register on the app?  Thanks!


Wifi or Ethernet connection?


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Highlighted
New Poster

Re: Computer not registering on my Xfi app

My daughters school computer isn’t able to find our new service either.....any solutions?