Community Forum

Bug?

New Poster

Bug?

I worked with customer service earlier this month, cut my cable and my bill has never adjusted on the app... sounds like a database issue. I logged into the site, it shows correctly... would be nice is they matched since the app is more convenient. Thanks 😃
Official Employee

Re: Bug?

Hello ThatVillainGuy. We welcome you to the Xfinity Forums and thank you for creating your first post. I can assist with reviewing your account and troubleshooting our back end provisioning status for your account. Please reach out to me via private message and include your full name so I can assist you. To send a private message: click my name (ComcastJoeTru) to view my profile. Then click the link that says "Send a message" and there you can private message me. 
 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: Bug?

Hi ThatVillainGuy. This thread has been locked since we didn't see a response from you. Please don't hesitate to send me a private message if you continue to need help with this issue, or create a new post if you need assistance with anything else. Thank you.


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!