Community Forum

App not working

Regular Visitor

App not working

I've been trying to get b on my app for a couple of days and it has an error message.
Silver Problem Solver

Re: App not working


@cthurell wrote:
I've been trying to get b on my app for a couple of days and it has an error message.

Since you are able to post here, can you use a URL to get to My Account?

https://customer.xfinity.com/#/?CMP=ILC_myaccount_myxfinity_re

(You have to know your username and password)


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Official Employee

Re: App not working

Hi cthurell,

 

Thanks for reaching out and apologies the app is not working as it should! Could you try uninstalling/re-installing the app using the steps below:

 

Go into settings > apps > Xfinity MyAccount app (may need to tap "Storage" to get to next step)

 

Clear app cache and data.

 

Once cleared, uninstall the app.

 

Reboot your device after you uninstall the app.

 

Once the device has booted back up reinstall the app.

 

Try to log in and let us know if you still have the same issue.

 

Renae


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!