Community Forum

Rules Not Working

Highlighted
Valued Contributor

Rules Not Working

I have setup several light rules and they are not working.  Anyone have this problem?

Official Employee

Re: Rules Not Working

joey12volt -- 

 

I have pulled up your account & shared with engineering to begin troubleshooting.

 

Rachel


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: Rules Not Working

Hi Joeyvolt12,

Can you please describe what exactly is not working with your lighting rules?  Are they simply not turning on as per the rule?  Or is there some other behavior that you are seeing with the lights?

Thanks,

Tina


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: Rules Not Working

Hi Joeyvolt12,

I can see from the logs that you recreated the rules and no longer are experiencing issues.  The issue you were seeing before was due to a bug that we have since fixed.  Apologies for the inconveniences and please let us know if there's anything else we can assist with.

-Tina


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Valued Contributor

Re: Rules Not Working

You are correct! Thank you for your help.