Community Forum

Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ... ..

Contributor

Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ... ..

Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...  Used to work fine. Not a problem at my end. Please fix, was sent to level 5 tech.

Expert

Re: Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ..


stemel wrote:

Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...  Used to work fine. Not a problem at my end. Please fix, was sent to level 5 tech.


do you see the word buffering? or just he 3 large dots alternating in shade?


I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here.
New Poster

Re: Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ..

I have the same problem for weeks now.  Just the three dots.

Expert

Re: Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ..


ajreed71 wrote:

I have the same problem for weeks now.  Just the three dots.


the three (unending) dots means that flash didn't start the display (the DRM restrictions are required to protect the HD streams from copying). If you use Chrome and it is updated to latest versionj (to to help, about) then flash will work.


I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here.
Contributor

Re: Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ..

As I said just the video is buffering wth 3 large dots.

Expert

Re: Still no PICTURE streaming on any my comps. Only shows continual buffering... ... ... ... ... ..


stemel wrote:

As I said just the video is buffering wth 3 large dots.


that is not 'buffering' it is failure for a swcure flash version to 'start'. use Chrome browser to see it working fine.


I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here.