Community Forum

Re: X1- Audio drop out/hiccups

Frequent Visitor

Re: X1- Audio drop out/hiccups

I have a slightly different problem:

 

When commercials play, occasionally one of the commercials will play without any audio.  The next commercial the audio plays correctly.  Almost seems like a "coding" problem with the particular piece.

Silver Problem Solver

Re: X1- Audio drop out/hiccups


@Masasasoit wrote:

I have a slightly different problem:

 

When commercials play, occasionally one of the commercials will play without any audio.  The next commercial the audio plays correctly.  Almost seems like a "coding" problem with the particular piece.


First step is to check ALL connections, coax, HDMI, etc.


I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Frequent Visitor

Re: X1- Audio drop out/hiccups

I've done that countless times....doesn't help

Regular Contributor

Re: X1- Audio drop out/hiccups

If it changes on the commercial/show boundaries it's the feed, not your equipment.  I see it once in a while on the local broadcast channels here.  There are probably more opportunities to go wrong on the channels inserted locally.

Frequent Visitor

Re: X1- Audio drop out/hiccups

Thanks-- it sounds like the likely culprit, but it has only now started to happen.

Expert

Re: X1- Audio drop out/hiccups

voice command 'about' reply with rest of line after "STB version"



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Frequent Visitor

Re: X1- Audio drop out/hiccups

Since it only happened with commercials,  I consider the case closed

Thanks