Community Forum

why after following all powercycle steps to restart my box, is it still saying "no signal"

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Regular Visitor

why after following all powercycle steps to restart my box, is it still saying "no signal"

why after following all powercycle steps to restart my box, is it still saying "no signal" and by the way, I AM on the right receiving channel it says HDMI 1

Silver Problem Solver

Re: why after following all powercycle steps to restart my box, is it still saying "no signal&q

First step is to check ALL your connections all the way to where the coax comes into your residence.

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Silver Problem Solver

Re: why after following all powercycle steps to restart my box, is it still saying "no signal&a

Is your box actually connected to HDMI1?

Official Employee

Re: why after following all powercycle steps to restart my box, is it still saying "no signal"

Hello sender, were you able to get this resolved? 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!