Community Forum

video plays for 3 seconds and stops.

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

video plays for 3 seconds and stops.

just like the subject says, anytime I try to stream a movie from the comcast.net site it loads the ad fine, then it plays for three seconds and stops buffering...

 

I have checked my connection speed and that is not the problem. I have also tried completely reinstalling silverlight. which did nothing.

 

Sometimes I will get an error that says I need to install or upgrade silverlight. I have already done this though.

Tags (1)
New Poster

Re: video plays for 3 seconds and stops.

quick question.... could this have to do with me using adblock plus. because the ad doesn't actually play, but the intro 3 seconds does play.

Official Employee

Re: video plays for 3 seconds and stops.


zandane wrote:

just like the subject says, anytime I try to stream a movie from the comcast.net site it loads the ad fine, then it plays for three seconds and stops buffering...

 

I have checked my connection speed and that is not the problem. I have also tried completely reinstalling silverlight. which did nothing.

 

Sometimes I will get an error that says I need to install or upgrade silverlight. I have already done this though.


Depending on the program you are trying to watch, it could be because of AdBlock. Try disabling it and then try watching a video again.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe

New Poster

Re: video plays for 3 seconds and stops.

Mine does the same thing.  Only on Youtube.  My Cousin's service did this for a while and never saw it before.  Ran multiple virus scans and never helped.  Then I got comcast and Mine does the same thing.  only on Youtube. Loads the first 10 seconds of the video and then stops.  Takes me 20min to watch one 10min video. 

New Poster

Re: video plays for 3 seconds and stops.

I am experiencing this to, on both a PC with Windows 7, a Mac running IOS 10, in both IE 9 and Safari.

 

the whole watch tv section of the web site is completely useless.  loads the initial show into, plays one add then all video stops at the 3 second mark and the video player in the browser completely dies.

 

 

I have no adblockers running.  

New Poster

Re: video plays for 3 seconds and stops.

does't work with chrome either.