Community Forum

no volume

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

no volume

I have no volume when watching online. This just started. I tried to watch episode 8 of "heli on wheels" last night and there was no volume. figured it was just the site. got back on today, which now episode 8 is gone... tried the next... no volume still! its not my computer, and netflicks is streaming fine.

 

New Poster

Re: no volume

Same here,  no volume on 1 TV. Nothing but problems since switching to the X1 platform, ready to switch back.

New Poster

Re: no volume

I had lost the volume on my tv and went thru all the steps with tech support and we could not resolve the issue.  After the phone call I walked over to the TV which was turned on, I could see the picture fine.  I turned on the Menu as once xfinity's remote is the master, you cannot use your TV remote to access it's own menu so you have to do this manually. 

 

Select "Menu" on the tv, then select "SetUp" on the tv.  Select "Audio" then take a look at your settings.  If you see "TV SPEAKERS" are "OFF" then turn them "ON" and "exit Menu".  If it works then you're all set.  Somehow mine had turned off  which I thought was odd after watching tv the night before.  It happens.  

 

Hope this helps