Community Forum

YouTube video format not supported

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Expert

Re: YouTube video format not supported


@RickStarkiller wrote:
I tried to play a movie I own from my Google library using YouTube app in X1 from Xfinity and this is what I am shown instead (see image). Would anybody from Xfinity Comcast support please help? This movie plays without any problems on any smart phone or tablet using my Google account. I can confirm that any other video in YouTube app under X1 plays also fine.

Google has their own app for streaming video. I would think you should be using the Google app for Google movies.

Expert

Re: YouTube video format not supported


@RickStarkiller wrote:
I tried to play a movie I own from my Google library using YouTube app in X1 from Xfinity and this is what I am shown instead (see image). Would anybody from Xfinity Comcast support please help? This movie plays without any problems on any smart phone or tablet using my Google account. I can confirm that any other video in YouTube app under X1 plays also fine.

won't be possible until that codec is allowed. does the TV have a built-in youtube app that does work for your title?


I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here(updated).
New Poster

YouTube video format not supported

I tried to play a movie I own from my Google library using YouTube app in X1 from Xfinity and this is what I am shown instead (see image). Would anybody from Xfinity Comcast support please help? This movie plays without any problems on any smart phone or tablet using my Google account. I can confirm that any other video in YouTube app under X1 plays also fine.
MVIMG_20180324_172744.jpg