Community Forum

XID-C Needs to be rebooted frequently

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

XID-C Needs to be rebooted frequently

I have an XID-C box behind my living room TV. Almost every day i turn on the TV and it says no input.

I power cycle the XID and everything is fine, until the next day and I do the same thing.

 

This is the second box I've had, replaced the HDMI cable as well.

 

I have an XID-P box on another TV and it works fine.

 

Any thoughts on what could be causing this?

Expert

Re: XID-C Needs to be rebooted frequently


Abouttime wrote:

I have an XID-C box behind my living room TV. Almost every day i turn on the TV and it says no input.

I power cycle the XID and everything is fine, until the next day and I do the same thing.

 

This is the second box I've had, replaced the HDMI cable as well.

 

I have an XID-P box on another TV and it works fine.

 

Any thoughts on what could be causing this?


try pressing Xfinity button > gear(settings) > Device Settings > Power Preferences > power saver starts after -- and change to off. see if that fixes the problem?


I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here.
New Poster

Re: XID-C Needs to be rebooted frequently

That is what it was set to.  Found another thread on this sbject and it sounds like a compatability issue between Sony and Comcast.