Community Forum

XG1v4 White Light flashing

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Regular Contributor

XG1v4 White Light flashing

I have 2 XG1v4 DVR's. One of them has a flashing white light which started this morning. I have done a hard and soft reboot and when it starts back up it starts flashing again.

It doesn't appear to have any issues, no error messages and the other box is still a solid white light.

Any ideas as to what the problem might be and how to fix it?

Thanks!

New Poster

Re: XG1v4 White Light flashing

I have this same problem, same day Tue. May 22, 2018  10:00 AM.  No messages, no errors.

Xfinity Support.... what's the deal?

Official Employee

Re: XG1v4 White Light flashing

Usually it means it’s taking an update. If you turn off the light, you’ll never be bothered by it
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!
Regular Contributor

Re: XG1v4 White Light flashing

I think it's an update problem from last night...
Expert

Re: XG1v4 White Light flashing

Relax, it's just an update. Mine was flashing earlier this morning, when I came home it was off and working normally once I powered it on. 

 

This only difference I found was in Settings | About | Environment - it went from c5-88 to c5-r6. 


The Experts are regular customers who volunteer their time helping other customers on the Forums and have been recognized by the community. For more information on the Expert Program, please click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Silver Problem Solver

Re: XG1v4 White Light flashing


@darkangelic wrote:

Relax, it's just an update. Mine was flashing earlier this morning, when I came home it was off and working normally once I powered it on. 

 

This only difference I found was in Settings | About | Environment - it went from c5-88 to c5-r6. 


There was a change to Comcast Labs; don't know what else.

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!