Community Forum

X1 remote

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

X1 remote

Just started having a problem with my remote. When the voice button is pushed, the remote goes dark then the light flashes green four times.
Expert

Re: X1 remote


JWM59 wrote:
Just started having a problem with my remote. When the voice button is pushed, the remote goes dark then the light flashes green four times.

sounds like the remote's batteries are low and use of the voice function causes the remote to 'reboot'. did you try new batteries?



I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!
New Poster

Re: X1 remote

Even though it said the batteries were at 60%, putting new ones fixed it.
Thanks for the reply.
Expert

Re: X1 remote


JWM59 wrote:
Even though it said the batteries were at 60%, putting new ones fixed it.
Thanks for the reply.

alkaline batteries seem to work best and longer for me



I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!