Community Forum

Scientific Atlantic 480i only

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Highlighted
New Poster

Scientific Atlantic 480i only

One of my scientific Atlantic hd-dvr is only outputting 480I swapped 2 set tops and same in both rooms other one puts out 1080i in either room so its not hdmi cable or cable wire

Problem Solver

Re: Scientific Atlantic 480i only


@budritts wrote:

One of my scientific Atlantic hd-dvr is only outputting 480I swapped 2 set tops and same in both rooms other one puts out 1080i in either room so its not hdmi cable or cable wire


Have you tried using the HD Wizard and setting the HD User Settings? 

This link may help.

 

http://por-chr.cimcontent.net/ui/pdf/meetyourguide/High_Definition_TV_Setup_Guide.pdf

New Poster

Re: Scientific Atlantic 480i only

Looks like it may be the solution let you knoe when Get home thanks

New Poster

Re: Scientific Atlantic 480i only

worked great thanks

New Poster

Re: Scientific Atlantic 480i only

The solution offered is only a TEMPORARY fix !

 

When I turn my system OFF then ON again .... it's back to 480i  !!!

 

So, each time I turn  my system ON ,,

does con.cast expect me to run their setup routine ?

 

That would be idi otic , but considering the company , not unexpected.

 

It would also be idi otic to suggest leaving the system ON all the time.

 

OldTechy 1