Community Forum

Re: Secondary cable box keeps disconnecting

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Re: Secondary cable box keeps disconnecting

I have the same situation. Everything has been fine for 7 months but over the past 30 days the 2nd box which is located upstairs keeps freezing up. It will correct itself after about 30-60 seconds. Resetting everything doesn’t solve the issue. All connections are tight.
Official Employee

Re: Secondary cable box keeps disconnecting


Frostbite8 wrote:
I have the same situation. Everything has been fine for 7 months but over the past 30 days the 2nd box which is located upstairs keeps freezing up. It will correct itself after about 30-60 seconds. Resetting everything doesn’t solve the issue. All connections are tight.

Your equipment in real time now, doesn't look online. I think you need a tech out to check on whether it's an inside or outside issue.

Official Employee

Re: Secondary cable box keeps disconnecting

Hello, and thank you for reaching out to us. I would be happy to assist you from here. Can you verify your account information with me? I would need your phone number, full name, and service address. You can private message me by clicking my name and clicking private message.