Community Forum

Pixelation in Alabama for over a month

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Official Employee

Re: Pixelation in Alabama for over a month

 

Hello woffoms, pixelation is caused by a poor signal coming from the plant or from some equipment like a splitter within your home. I see that you have more than one cable box, do you have the same issue on all of them? Please send me a private message with your full name, street address, and account number by clicking on my name (ComcastAmir) and then "private message me" and we can get started on resolving this issue. 

Expert

Re: Pixelation in Alabama for over a month

I have escalated your issue to the Comcast Team available to these forums. Check back often for a reply in this thread or via Private Message from a Comcast Official Employee.


I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here(updated).
New Poster

Pixelation in Alabama for over a month

I am at my wits end with this pixelation issue.  First reported on 11/29, nice tech came out an ran new line to the house after find a frayed line on exposed line from previous pixelation repair last year that was never buried.  This fixed the problem for hours, during a chat an analyst fixed a discrepancy that he saw with signal.  Again fixed problem for a day.  Then another nice tech came out and ran new lines inside the house and removed the applifier, but didn't put in another one.  Again, the fix last a few days.  Now we are experiencing the pixelation again......

HELP!!!