Community Forum

Pink screen no sound with HDMI

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Pink screen no sound with HDMI

Okay so I am new to xfinity, just got my box hooked up with HDMI. I have ax014anc model box, when I start up my tv it’s got a pink overlay and no sound, if I unplug and plug back in HDMI cable everything is fine. I have it hooked up to a Emerson 32” tv. I’ve tried two different HDMI cables, anyone know how to solve issue? Also Cec is turned off
Silver Problem Solver

Re: Pink screen no sound with HDMI

Gear icon - Device settings screen resolution - try different settings

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Regular Visitor

Re: Pink screen no sound with HDMI

I have the same exact problem pink screen no sound I got the new 4K box and it has to do with the HDMI when I unplug it and put it back in it works but I have to do it each time I have an older Emerson TV
Regular Visitor

Re: Pink screen no sound with HDMI

Already tried the different settings and swapped hdmi cord. Tv is 32 inch Emerson maybe 3 or 4 years old
Highlighted
Silver Problem Solver

Re: Pink screen no sound with HDMI


@jazzysez wrote:
Already tried the different settings and swapped hdmi cord. Tv is 32 inch Emerson maybe 3 or 4 years old

If I were you, I would swap the 4k box for a non-4k DVR.  You can't get any 4k content with a non-4k TV.

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!