Community Forum

Error 573

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Error 573

Cannot watch episode 4 of The Walking Dead. Error 573. What is error 573?

Tags (1)
Official Employee

Re: Error 573


MarianeW wrote:

Cannot watch episode 4 of The Walking Dead. Error 573. What is error 573?


I tested this video and could not duplicate this issue.

 

Please go to www.xfinitytv.com/computer and copy the information you see on-screen and paste it in this thread so we can further assist you.

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe

New Poster

Re: Error 573

My Device Information My Zip Code: 97232 My Cable Provider: Recommended by Comcast My myDVR Manager Status: activated My Set Top Box Names: DVR 1 My Queue setup: False Facebook Queue Syncing: false Facebook Connect: False My public IP address: 67.168.226.119 My operating system: Windows - rv:16.0 My web browser: Firefox 16 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:16.0) Gecko/20100101 Firefox/16.0 My system type: Desktop computer or other device My Move player version: Not Installed My Silverlight version: 5.1.10516.0 My flash version: 11.4 r402 Javascript: enabled Cookies: Enabled (2932 Bytes) Time Information My Clock Time: Tue Nov 06 2012 14:01:45 GMT-0800 (Pacific Standard Time) Server Clock Time: Tue Nov 06 2012 14:01:16 GMT-0800 (Pacific Standard Time)
My Account Information Primary Account: True Provider Codes: bq, ce, cd, cf, bv, b, cm, bw, ci, a, bu, by, bs, at, cb, ch, bl, bo, cc, bn Internet Subscriber: True Cable TV Subscriber: True Voice Subscriber: False
Highlighted
Official Employee

Re: Error 573


MarianeW wrote:
My Device Information My Zip Code: 97232 My Cable Provider: Recommended by Comcast My myDVR Manager Status: activated My Set Top Box Names: DVR 1 My Queue setup: False Facebook Queue Syncing: false Facebook Connect: False My public IP address: 67.168.226.119 My operating system: Windows - rv:16.0 My web browser: Firefox 16 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:16.0) Gecko/20100101 Firefox/16.0 My system type: Desktop computer or other device My Move player version: Not Installed My Silverlight version: 5.1.10516.0 My flash version: 11.4 r402 Javascript: enabled Cookies: Enabled (2932 Bytes) Time Information My Clock Time: Tue Nov 06 2012 14:01:45 GMT-0800 (Pacific Standard Time) Server Clock Time: Tue Nov 06 2012 14:01:16 GMT-0800 (Pacific Standard Time)
My Account Information Primary Account: True Provider Codes: bq, ce, cd, cf, bv, b, cm, bw, ci, a, bu, by, bs, at, cb, ch, bl, bo, cc, bn Internet Subscriber: True Cable TV Subscriber: True Voice Subscriber: False

Try using a different web browser and let me know if it works. This is not a permanent solution but it will help us narrow down your issue.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe