Community Forum

Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

My cablecard equipped TiVo Bolt is not getting any Premium channels (Error message V58) after moving the working card from Roamio. After many phone calls, I was upgrade to Level three support but the problem still remains after a week.

 

I have asked them to let me contact TiVo Support for assistance (They will make a three-way call with me and Comcast to resolve the issue) But so far they have refused.

 

A tech is suppose to to my come to my house tomorrow but I hold out little hope due to past experiences and this being a recurring problem. I'm hoping that the Comcast crew here can refer my account to the proper experts to handle (offline, apparently) in the same fashion as the others.

 

Official Employee

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

 

Hello fredelkamp, I am happy to look further into this for you. Can you please send me a private message with your full name, street address, and account number by clicking on my name (ComcastAmir) and then "private message me"?

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!
New Poster

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

A new CableCard fixed the problem. Thanks, Comcast!

 

Official Employee

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

That's great to hear! Thank you for sharing your resolution here with us, have a good day. 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!