Community Forum

Cable & wifi not working

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Cable & wifi not working

I just got set up with a new order. They sent me the activation link. It said my services was activated but nothing is working. The agent told me if it doesnt work chat back with the sale/mover department so they can send a tech to fix the issue.
New Poster

Cable & wifi not working

Services not working
Official Employee

Re: Cable & wifi not working


The_Mans wrote:
Services not working

No outage is reported, do you know if maybe you have an amp that has lost power?

Official Employee

Re: Cable & wifi not working


The_Mans wrote:
I just got set up with a new order. They sent me the activation link. It said my services was activated but nothing is working. The agent told me if it doesnt work chat back with the sale/mover department so they can send a tech to fix the issue.

Did it ever work?

Official Employee

Re: Cable & wifi not working

Hello, and thank you for reaching out to us. I would be happy to assist you from here. Can you verify your account information with me? I would need your phone number, full name, and service address. You can private message me by clicking my name and clicking private message. Thank you