Community Forum

PERFECT SOUND BUT NO PICTURE WHATSOEVER!

New Poster

PERFECT SOUND BUT NO PICTURE WHATSOEVER!

Hi Gang,

I sure hope I'm in the right place for this posting as I'm so new here I squeak!  To save my life as well as two (2) tech support reps trying as well, its still nada, nothing happening.  Here is a little background info:  I own a SANYO HD Model #DP32648.  Having given you that info, please note, my issue has happened TWICE; this being the 2nd time.

 

Now for the issue:

  • I have perfect sound but no picture whatsoever
  • The screen is just as black as it is when I turn it off at night
  • Each and every time, a signal has been sent to the box from a tech support rep-- bingo! Picture's back, life's grand.
  • Today, Sat., 8, 2012, I leave my living room to get my rottweiler's "lunch" as we call it, came back to the living room and there it was that same darn [and I assure you all, I'm being very polite posting this because my Irish/Blackfoot Indian heritage is so close to the surface its scary] black screen.
  • As info, I've checked and rechecked 3 times to be exact that all plugs are in the correct ports, all plugs in those ports are tight.
  • I've also unplugged and replugged after a minute or so all the correct lines to see if I could reset the box as well as the TV.  Results = ZIP, ZERO, NADA, nothing!

 

Have any of y'all experienced this phenomenon? I'd be forever grateful if you could please remember what the tech may or maynot have done to get your picture back. I promise you this is driving me nuts; however, I would be so gladly indebted to you for your help!!!!

 

Thank you so very very much,

Linda "RED"  Fields

 

Have a Great Day

Official Employee
Moved:

Re: PERFECT SOUND BUT NO PICTURE WHATSOEVER!

Diamond Problem Solver

Re: PERFECT SOUND BUT NO PICTURE WHATSOEVER!

Share the model of your cable box and how it's connected to the TV, like component or HDMI.

New Poster

Re: PERFECT SOUND BUT NO PICTURE WHATSOEVER!

We just had this happen on two of our 4 TVs. Both of these TVs use the little Comcast digital cable converter boxes. Power cycling -- unplug for a minute or 2, then plug back in  -- the little box fixed the problem.

New Poster

Re: PERFECT SOUND BUT NO PICTURE WHATSOEVER!

Thanks for this tip.  It worked perfectly!!