Community Forum

No Video on Xfinity Homepage

Frequent Visitor

No Video on Xfinity Homepage

OK, Xfinity........before I totally get tired of you, I give you another chance!  I cannot get any of the videos featured on my homepage!!!!!  We replaced the modem/router, thinking this was the problem......no!  I still cannot get any of the videos you have for the news, clips of sent in video, etc.  No picture and no sound. Just a black screen staring at me.  It says the video is "playing now", but you coulda' fooled me! How can I FIX this?????

(I have no idea what category this belongs in....)

 

 

Regular Contributor

Re: No Video on Xfinity Homepage

If you are stictly talking about seeing video on the web at xfinity.com and/or trying to xfinity stream via tv.xfinity.com, then FLASH is required (sadly).  I use Firefox, IE (on Win 7), and Chrome.  I had to reinstall Flash: https://get.adobe.com/flashplayer/about/

 

If this is not it, can you be more specific for others to try and help you.

Good luck!

Regular Visitor

Re: No Video on Xfinity Homepage

I've fixed this issue after finding that my browser's (foxfire) tracking protection and my add-on (privacy Badger) were keeping the videos from loading. Sign of the times on today's internet, you want to watch? then we are going to track you......in firefox you have a shield icon in front the https page address, left click to be able to turn off or on. Hope this helps.

Regular Contributor

Re: No Video on Xfinity Homepage

Yep the add blockers will do that as well Smiley Happy  Glad you fixed your problem!