Community Forum

Cannot send messages

Regular Visitor

Cannot send messages

I am trying to contact a Comcast person on the forum, but when I click on the "Reply" button, nothing happens. Also, the send message goes to a blank screen! Why is the default option is for sending messages is disabled?! Can you please enable this feature for my account?

Expert

Re: Cannot send messages


beho86 wrote:

I am trying to contact a Comcast person on the forum, but when I click on the "Reply" button, nothing happens. Also, the send message goes to a blank screen! Why is the default option is for sending messages is disabled?! Can you please enable this feature for my account?


Never PM an Official Employee or Expert unless requested.  Sending an unsolicited PM is a violation of Forum Guidelines.  Please read this post.

When you send an unsolicited PM to an Official Employee requesting help or information you are keeping that OE from helping other customers that have responded to the OE's request and who have probably been waiting quite a while for help.  This is a public customer-to-customer forum and we ask that you post your problem in the open so that you can receive the maximum help possible as quickly as possible.

We thank you for your understanding.



I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here.
Regular Visitor

Re: Cannot send messages

I didn't know that. Thanks for clarifying that to me.