Community Forum

wifi

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

wifi

My Xfinity router wifi is set to 2.4GHz and 5.0GHz auto. The device im trying to set up only works with 2.4 but the router is using auto to 5.0 and i cant connect. How do I make the changes so my device can find the 2.4GHz wifi? any advice will be greatly appriciated.

Thank You

Silver Problem Solver

Re: wifi


@jimbatt wrote:

My Xfinity router wifi is set to 2.4GHz and 5.0GHz auto. The device im trying to set up only works with 2.4 but the router is using auto to 5.0 and i cant connect. How do I make the changes so my device can find the 2.4GHz wifi? any advice will be greatly appriciated.

Thank You


Did you give the bands two different SSID names?

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
New Poster

Re: wifi

I did not set it up Xfinity did, so that is something i will have to research and find out Thank You for the reply and I will post a follow up once I find out the answer.

Silver Problem Solver

Re: wifi


@jimbatt wrote:

I did not set it up Xfinity did, so that is something i will have to research and find out Thank You for the reply and I will post a follow up once I find out the answer.


https://www.xfinity.com/support/articles/view-change-wifi-password

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!