Community Forum

email preferences will not load, flash briefly, then blank

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

email preferences will not load, flash briefly, then blank

When I go to email, click on preferences, the screen flashes the information briefly, then goes blank.

Same thing on any browser, Safari, chrome, Firefox.

Any ideas

New Poster

Re: email preferences will not load, flash briefly, then blank

I'm having the exact same issue

New Poster

Re: email preferences will not load, flash briefly, then blank

Exact Same issue, trying to turn on fowarding and cannot get to prefs, just flashes and is gone, old style zimbra mail

Frequent Visitor

Re: email preferences will not load, flash briefly, then blank

I am having same ,called comcast,no help there

New Poster

Re: email preferences will not load, flash briefly, then blank

I've got 5 comcast users at my small business that I manage. 

 

4 out of the 5 are like this with the prefs broken (the other one has been migrated to Comcast new mail system).

 

Does anyone know if you can force the migration to the new mail somehow?

 

I've deperately trying to get forwarding turned for my accounts since we migrated away from Comcast email this weekend - but can't do it with the prefs broken.

 

New Poster

Re: email preferences will not load, flash briefly, then blank

Just checked and this appears to be fixed.

 

At least it's working for me at this moment.

 

Thank you

New Poster

Re: email preferences will not load, flash briefly, then blank

Yes, working now!