Community Forum

Xfinity xFi app feedback

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Highlighted
Most Valued Poster

Xfinity xFi app feedback

So I'm using the Xfinity xFi app. I have named all the devices I use and I noticed the following.

 

My printer which is hardwired to the Xfinity Modem doesn't show as active on the xFi app when in use.

 

I have a range extender which does show as active but any device connected to the internet through the range extender doesn't show as active.

 

This is just feedback. I am not complaining about it.

Silver Problem Solver

Re: Xfinity xFi app feedback

I also have a printer and a range extender and I noticed the same thing.  The service is new and I don't know whether it is an issue.

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
Most Valued Poster

Re: Xfinity xFi app feedback

I doubt the info on the app is used for billing. But if the app is supposed to be a way to control devices it is hard to control a device that isn't accurately reflected.

Silver Problem Solver
Moved:

Re: Xfinity xFi app feedback