Community Forum

XFi App not opening

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

XFi App not opening

It won't let me sign in at all. Password and user name are correct i have zero with any other of your apps just XFI
Silver Problem Solver

Re: XFi App not opening


Bruce72 wrote:
It won't let me sign in at all. Password and user name are correct i have zero with any other of your apps just XFI

I had that issue today.  I made sure I was logged off after two hours and was able to then log in.

I am not a Comcast Employee.
I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
Was your question answered? Mark the post as best answer!
New Poster

Re: XFi App not opening

Still having issues
Official Employee

Re: XFi App not opening

Hi @Bruce72. Please try to uninstall the app and re-install to see if this fixes the issue. Let me know how this goes. 



I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!