Community Forum

Re: Status Center says "issues detected" with modem

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Re: Status Center says "issues detected" with modem

I have 250 Mbps blast tier service but I Only getting around 190 Mbps.  

Official Employee

Re: Status Center says "issues detected" with modem

Hi, mikeycool - Do you check speed hardwired or via WiFi? Do you directly connect to the modem or router? Did you try to use a different ethernet cable? Different browser and speed test website?


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Expert

Re: Status Center says "issues detected" with modem

@mikeycool 

Start here: troubleshooting guide. If you still need help, please post your equipment details (make/model of your modem/gateway/router) and a screenshot of your signal levels and your error/event log. Thank you!


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!